Hogyan vásárolhatok?

Személyesen

Üzletünkben katalógusból, vagy a kiállított termékek közül választva lehet összeállítani a megrendelést. A személyes találkozás előnye, hogy a termék kiválasztása közben felmerülő kérdésekre azonnal tudunk válaszolni, szakmai segítséget nyújtani, vagy akár ki is lehet próbálni a kiválasztott csaptelepet.

E-mail

Weboldalunkra a legnépszerűbb termékek vannak feltöltve, de ennél természetesen jóval nagyobb a választékunk. A kiválasztott termékekről további információt emailben lehet kérni. Írásos megrendelés esetén rövid időn belül válaszemailt küldünk a szállítási határidő, ár, és átvételi lehetőség megjelölésével.

Érdemes abban az esetben is megkeresni minket levélben, ha már konkrét elképzelés, terv van a fürdőszobára, konyhára, de az abban szereplő termékek nem találhatóak meg az oldalunkon, mert a választékunkban ettől függetlenül még szerepelhetnek, vagy be tudjuk őket szerezni.

Mindkét esetben kérünk még az  e-mail címen kívül egy elérhetőséget (telefonszám), hogy biztosan fel tudjuk venni a kapcsolatot a későbbiek során.

Fizetési lehetőség

Készpénzzel és átutalással lehet fizetni. A fizetési módot minden esetben megadjuk, egyes termékekre 30% foglalót kérünk, az erre vonatkozó információ megtalálható a megrendelés visszaigazolásban.